top of page

Du är intresserade av att investera i ditt varumärke!

Start Now

Jag vet exakt vad det betyder...​

• Du är trött på att försöka hänga med på trender

• Du har inte råd att slösa bort din dyrbara tid på att lära dig om sociala medier, hemsidor och design

• Du har kanske försökt själv, men resultatet ser inte proffsigt ut

• Det leder till frustration, förvirring och stress

• Du är fast med en gammal image som inte speglar ditt företag idag

• ...och som heller inte speglar all din expertis, kunskap och ambition

ÅH, VAD SPÄNNANDE!

This is your Services section introductory title. Add a short text to introduce the types of services offered, and consider highlighting any special benefits or features.

Men du kan vara lugn, det är här jag kommer in!

Men du kan vara lugn, det är här jag kommer in!

Jag förstår hur hektiskt det kan vara att driva ett litet företag eller att vara i uppstartsfasen. För många småföretagare är tiden knapp och att lära sig allt om marknadsföring, design och den senaste tekniken är inte alltid en prioritet.

GRAFISK PROFIL

Vårt samarbete inleds med en noggrant planerad diskussion kring din vision och filosofi för att skapa en grafisk profil som exakt representerar ditt företag idag. Denna grafiska profil blir grundpelaren och en manual för en konsekvent och proffsig image överallt.

HEMSIDA

Min skapande process sträcker sig bortom att enbart designa en lockande och effektiv hemsida. Varje element är en spegling av din grafiska profil och varumärkesessens för att skapa stark igenkänning och en professionell aura

SOCIALA MEDIER

Jag tar dina sociala medieprofiler på resan mot förnyelse - från beskrivningar till länkar, bilder och framförallt, skräddarsydda mallar. Det resulterar i en sammanhållen och synkroniserad varumärkesnärvaro både online och offline som smidigt matchar din hemsida.

CONTENT-STRATEGI

Sen utvecklar jag en skräddarsydd sociala medier-strategi. Det innefattar t.ex. mallar och en smart content plan som flexibel nog för att hanteras av dig eller mig beroende på dina behov. Även email-marknadsföring eller betalda annonser kan läggas till i strategin.

1

DU HAR INSETT ATT DU BEHÖVER HJÄLP FRÅN EN EXPERT NÄR DET GÄLLER BRANDING & DESIGN...

Du inser att din tid är värd så mycket mer än att försöka bli en webbdesigner och social media manager över en natt, eller så har du kanske till och med försökt bygga din egen webbplats men den blir bara klumpig och oprofessionell.

2

JAG VET UPPENBARLIGEN VAD JAG GÖR, EFTERSOM ATT DU HAR HAMNAT PÅ MIN HEMSIDA...

Inte nog med att jag har fått dig att klicka på min länk, utan jag har också fått dig att komma hit längst ner på min webbplats och bli nyfiken på mina tjänster.

2 saker är sanna om du läser detta....

bottom of page